top of page
logo 3-01.png

Velkommen til Svea Gård!

Svea Gård ligger ca. 96 km fra Oslo og ca. 74 km fra Gardermoen på østsiden av Randsfjorden, midt imellom Horn (der ferga går over fjorden) og Enger. Stedet har en utrolig herlig atmosfære og er et sted for bare å chille! Føl deg fri fra hverdagens gjøremål og stress på Svea!

Hos oss kan man:​ 

  • Gå på keramikk-kurs i Stabburet, inkludert overnatting i Skredderhuset (se link). Her kan det være kurs for en vennegjeng, jobbrelatert til teambuilding, et utdrikkningslag, kjærester eller annet. Ta kontakt så skreddersyr vi ditt kurs!

Huset ligger nede ved Randsfjorden og byr på ulike vannaktiviteter som fiske, båt, kajakk, paddelboard eller svømming. Mulig du har lyst til å prøve ut synkronsvømming med familien eller med vennene i år! Turer til fots er en mulighet og vi anbefaler for eksempel en tur til Høkleberget.

Dette er en flott liten tur som gir deg en fantastisk utsikt. Liker du å sykle er det flere sykkelstier i skogen eller på veien, eller langturen Randsfjorden rundt.

 

Når vinteren er her på Svea kan enn enten kose seg med det kreative med et kurs eller ute på ski med de mange ulike skiløypene i området.

Vi har også fine ake-muligheter på gården, med spark, kjelke, akebrett eller matte.

Anbefales også å ta en titt på @visit øst-norge for mange flotte tips!

Om Oss

 

Nina M. Haraldsen og Jan-Tore Wollan kjøpte gården i 2020.

Dette etter å ha bodd omtrent hele sine liv i Oslo.

Nina er utdannet lærer og keramiker.

 

Jan-Tore jobber i softwareselskapet FotoWare, både på hjemmekontor og i Oslo sentrum.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page